De beste Krups Nespresso koffiemachines!

Je wil een nieuwe koffiemachine en komt daarbij uit op een Krups Nespresso koffiemachine. Dan zeggen wij eigenlijk al direct: een goede keuze. Het is wellicht niet het meest technologische apparaat, maar deze compacte koffiemachine is één van de betere op het gebied van prijs- en kwaliteitverhouding. 

Het kopen van een Krups Nespresso koffiemachine is een relatief kleinere investering dan wanneer je voor een bonen koffiemachine gaat. Dat maakt het aankopen van deze koffiemachines dan weer een stuk eenvoudiger om te doen. 

Op deze pagina willen we jou graag meenemen in de verschillende Krups Nespresso koffiemachines die er zijn. Welke keuzes je moet maken, maar ook zeker waar je aan dient te denken voordat je deze koffiemachine wil gaan kopen. Dit allemaal om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Wat is de beste Krups Nespresso?

Wanneer je overweegt om een nieuwe koffiemachine te kopen is het altijd goed om allereerst te weten welke koffiemachine van dat specifieke merk het beste is. Zo zet je de benchmark voor alle andere koffiemachines die je daarna gaat bekijken. 

Krups Atelier Nespresso

Wanneer je dat voor de Krups Nespresso koffiemachines doet, kom je al gauw uit op de Krups Atelier Nespresso koffiemachine. De reden dat deze koffiemachine als beste uit de test komt is het feit dat het een compacte koffiemachine betreft, maar dan met technologische opties. 

De Krups Atelier is de meest geavanceerde Nespresso koffiemachine welke je op de markt kan vinden. Ook is deze koffiemachine in vergelijking met zijn concurrenten een relatief goedkope optie! En dat past dan weer goed bij de gekozen koers van Nespresso Krups. 

Met de Krups Atelier heb je de mogelijkheid om de watertemperatuur aan te passen, daarnaast kan je ook melkspecialiteiten zetten. Met deze functionaliteit heb je de keuze om tot wel 9 verschillende koffiespecialiteiten te bereiden. En dat is zeker één van de grote pluspunten. Normaliter kan je met een Krups Nespresso enkel kiezen uit een espresso of lungo. 

Hoe werkt een Nespresso Atelier?

Wanneer je wil weten hoe een Nespresso Atelier werkt is het goed om te weten dat deze koffiemachine erg simpel is om koffie klaar te maken. En daarmee bedoelen we het in elkaar zetten van de koffiemachine voor het eerste gebruik. 

Wij begrijpen dat het vaak eenvoudiger is wanneer dit visueel gemaakt wordt. Om deze reden hebben we onderstaand een filmpje van Nespresso met de bijbehorende uitleg geplaatst. 

Krups Nespresso met melkopschuimer

Na de Krups Atelier Nespresso hebben Krups en Nespresso nog een koffiemachine op de markt gebracht welke geschikt is voor het bereiden van één van de melkspecialiteiten. De reden dat wij graag deze Nespresso machines met melkopschuimer toelichten is het feit dat dit eigenlijk relatief ongebruikelijk is voor Krups Nespresso. 

Desalniettemin maakt het daarom erg interessant om te kijken wat deze koffiemachines te bieden hebben. 

Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B10 

Een Krups Nespresso Citiz & Milk heeft net zoals de Krups Atelier Nespresso machine een mooi pluspunt en dat is de melkopschuimer. Deze melkopschuimer is niet geïntegreerd in de koffiemachine, maar wel toegevoegd. Het zit namelijk vast aan de koffiemachine, waardoor het dus geen externe melkopschuimer betreft. 

Ook beschikt deze koffiemachine over een groot waterreservoir van namelijk 1 liter. Dit zorgt ervoor dat je niet zo vaak het waterreservoir hoeft bij te vullen wanneer je een kopje koffie wil gaan zetten. 

Wanneer je deze Nespresso Citiz & Milk aan wil schaffen is het leuk om te weten dat deze koffiemachine binnen maar 25 seconden is opgewarmd. Hierdoor kan je snel een kopje koffie zetten wanneer je haast hebt. Maar je kan hierdoor ook eenvoudig meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten. 

En daarmee speelt Krups Nespresso direct in op het grote probleem van veel van deze koffiemachines. De koffiemachines werken op cups welke geschikt zijn voor één kopje koffie tegelijkertijd. Door de snelle zettijd wordt dit probleem niet geheel, maar wel deels getackeld. 

De kleinste koffiemachine

Wanneer je op zoek bent naar een kleine koffiemachine dan ben je bij Nespresso ook direct aan het goede adres. Het is namelijk zo dat Krups Nespresso de kleinste koffiemachine op de markt heeft gebracht welke je maar kan vinden op het moment. 

Krups Nespresso Essenza Mini 

De Krups Nespresso Essenza Mini is de kleinste Nespresso machine welke je op dit moment kan vinden. De compacte Krups Nespresso is een erg bekende koffiemachine en dat komt ook zeker door het formaat. Want dit zorgt er namelijk voor dat deze koffiemachine eenvoudig mee te nemen is. 

En daardoor wordt hij weer uitermate geschikt om mee te nemen naar de camping, het werk of om op te bergen. En dat is waar Nespresso en Krups goed op hebben ingespeeld: het ruimte tekort bij veel mensen in de keukens. 

Naast het kleine formaat heeft deze koffiemachine zeker nog meer voordelen:

 • Opwarmtijd: binnen maar 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar om te gebruiken.
 • Gewicht: met 2,3 kilo is deze koffiemachine eenvoudig te vervoeren of op te bergen wanneer je hem niet meer gebruikt. 
 • Eco-modus: de Krups Nespresso Essenza Mini beschikt over een eco-modus, deze zorgt ervoor dat de koffiemachine zichzelf na 2 minuten uitschakelt. Hierdoor hoef jij niet meer aan het uitschakelen te denken en gebruikt de koffiemachine minder stroom. 
 • 19 bar druk: deze kleine koffiemachine beschikt over een goede druk waardoor de aroma’s vanuit de koffiecups het beste tot hun recht komen. Hierdoor hoor je mensen ook vaak zeggen dat koffiecups misschien wel de lekkerste koffie is. En dat heeft met het behoud van de aroma’s te maken!

Nespresso Inissia Magimix

Een ander klein en compact model is de Nespresso Inissia Magimix. Deze koffiemachine zie je in veel keukens terug komen en dat heeft meerdere redenen. Veel van deze zijn al bovenstaand opgenoemd, maar de Nespresso Inissia heeft als voordeel dat het beschikt over een zachte prijs. 

En dat is fijn voor wanneer je niet zoveel geld wil besteden aan een nieuwe koffiemachine. De Nespresso Inissia Magimix is daardoor echt een instapmodel of startersmodel te noemen. En nogmaals, daar is niks mis mee, je koopt voor een zachte prijs een kleine compacte maar elegante koffiemachine welke beschikt over de kwaliteiten van een Nespresso en doet waarvoor hij is gemaakt: koffie zetten!

De Magimix heeft wat ons betreft de volgende voordelen: 

 • Lekker eenvoudig: binnen een handomdraai een kopje koffie zetten welke binnen 1 minuut klaar is van begin tot eind. 
 • Een kleine prijs: deze Nespresso Inissia Magimix koop je al voor een bedrag onder de €100. 
 • Schoonmaken: het schoonmaken van de Nespresso Magimix is zo gedaan. De koffiemachine beschikt over drie losse onderdelen. Een lekbakje, een bakje waar de capsules invallen en het waterreservoir. Deze zet je eenvoudig in de vaatwasser. 

Waarom kiezen voor Nespresso Krups?

Een Nespresso Krups koffiemachine is een krachtige en elegante koffiemachine. Maar naast deze mooie voorbeelden zijn er zeker nog andere pluspunten waarom jij zou moeten kiezen voor een Krups Nespresso. 

 • Lekker eenvoudig: je kiest voor een Krups Nespresso omdat je niet een type bent die voor alle technologische hoogstandjes wil gaan. Deze koffiemachine is gewoonweg lekker eenvoudig. Een paar drukken op de knoppen, even een cupje toevoegen en je koffie is in een handomdraai klaar!
 • Duurzaam: Krups is één van de grootste spelers op het gebied van het ontwerpen van koffiemachines. En dat zie je terug in de gekozen, kwalitatieve en duurzame bouwmaterialen. De koffiemachines gaan hierdoor langer mee.
 • Uitstekend-prijskwaliteit: Er zijn maar weinig negatieve recensies over Nespresso Krups online te vinden en dat komt door de kwaliteit die wordt geboden. De prijs is wat ons betreft perfect voor wat je krijgt. 
 • Strak design: Aan Krups koffiemachines zitten weinig haken en ogen. Het design is strak wat de koffiemachines weer een erg moderne uitstraling geeft. 

Nespresso Krups kopen, waar let je op?

Wanneer je een Nespresso Krups wil gaan kopen is het goed om te weten wat deze koffiemachines te bieden hebben. Oftewel, waar moet je op letten alvorens je deze koffiemachine gaat kopen? Wanneer je een Nespresso Krups koffiemachine wil gaan kopen moet je een aantal beslissingen nemen. 

Eén van de belangrijkste is: wat zoek jij in een koffiemachine? En dan hebben we het over technologische opties. Je weet nu dat deze opties niet al te breed zijn, want de onderscheidende factor van Nespresso Krups is het feit dat ze compacte koffiemachines kopen. En dat komt ten nadelen van de technologische opties. 

Wij raden je aan om van ten voren over de volgende punten na te denken: 

 • Veel of weinig ruimte: heb je veel of juist erg weinig ruimte over voor jouw koffiemachine? Dat is goed om te weten. Wanneer je weinig ruimte hebt is de keuze voor een Nespresso Krups al een goede. De compacte koffiemachines berg je namelijk ook eenvoudig weer op.
 • Hoeveel kopjes koffie? Wanneer je veel kopjes koffie wil zetten (denk hierbij aan koffie voor op kantoor, bij verjaardagen of wanneer je een groot gezin hebt) is het niet altijd handig om voor een Nespresso Krups koffiemachine te kiezen. Wanneer je dit wel wil doen raden we je aan om eens te kijken naar de volautomatische koffiemachines zoals PhilipsSiemens of Jura.  
 • Melkspecialiteiten: wanneer je graag geniet van een cappuccino, flat white of een van de andere melkspecialiteiten is het goed om te weten dat deze koffiemachine geen koffiemachine met melkreservoir betreft. Je hebt daarom altijd een externe melkopschuimer zoals deze van Nespresso nodig. 
 • Budget: het kopen van een koffiemachine is normaliter een best grote investering, wanneer je niet bereidt bent om honderden euro’s uit te geven aan een nieuwe variant is een Nespresso Krups wellicht iets voor jou. Voor een prijs van rond de €100,- koop je namelijk al een van deze koffiemachines. 

Problemen met Nespresso Krups? 

Wanneer je problemen hebt met jouw Nespresso koffiemachine is het goed om te weten dat veel van deze problemen kunnen worden verholpen met een eenvoudige reset van de koffiemachine. Het is namelijk niet zo dat een Krups Nespresso koffiemachine snel kapot gaat. 
 
Wanneer je wel problemen hebt, dit herken je vaak aan de lampjes die knipperen, is het goed om te weten dat de stappen voor het resetten erg eenvoudig zijn. Wanneer je deze stappen nodig hebt raden wij je aan om via de onderstaande knop naar de uitleg te gaan. 

Veelgestelde vragen

Nee, een Nespresso Krups is zeker niet duur wanneer je het vergelijkt met andere koffiemachines. De meeste koffiemachines van Nespresso krups koop je al voor een bedrag tussen de €80 – €300. 

De beste Nespresso Krups is wat ons betreft de Krups Atelier Nespresso. Deze koffiemachine beschikt namelijk over veel toegevoegde waarde. Meer weten? Lees dan deze pagina eens door!

Dat is erg eenvoudig. Er zitten drie verwijderbare onderdelen in deze koffiemachines, deze haal je eruit en zet je eenvoudig in de vaatwasser. 

Het resetten van een Nespresso Krups of andere koffiemachine is kinderlijk eenvoudig. Wanneer je daar meer over wil weten raden we je aan om dit blog over het resetten van een Nespresso eens goed door te lezen. 

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl