De Wacaco NanoPresso

Ben jij graag buiten doordat je houdt van een lange wandel- of fietstocht? Of zit jij veel in de auto voor je werk of hobby? Dan herken je je vast en zeker wel in een van onze grootste irritaties: smerige slappe koffie onderweg. Iedereen herkent het wel. Even een kopje koffie halen bij het tankstation, de kiosk of de AH to-go. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. En daarop zijn wij gekomen: de Wacaco NanoPresso. Een NanoPresso waar we ook al eens eerder over hebben geschreven. Met dit compacte apparaat kun je op een snelle en handige manier lekkere koffie zetten. En het maakt niet uit waar je op dat moment bent!

De voor- en nadelen van een Wacaco NanoPresso

Gelukkig hebben de ontwikkelaars niet stil gestaan op het gebied van een draagbaar koffiezetapparaat. Het is nu eenmaal een behoefte die niet alleen jij en ik hebben. Je voelt je met dit apparaat een beetje een barista on-the-go. Een van de grote voordelen aan deze Wacaco NanoPresso is het feit dat je lekker onderweg kan genieten van goede koffie. En daarvoor hoef je dus niet eerst op zoek naar een koffiepunt.

Leuk feitje aan deze draagbare koffiezetapparaat is dat het een erg licht apparaat is. Dit komt door het compacte formaat van de Wacaco NanoPresso. Hierdoor neemt het zelf minimaal ruimte in beslag voor in jouw tas of koffer. Ook is het erg fijn dat je een beschermhoef meegeleverd krijgt. Zo Blijft de Wacaco NanoPresso ook schoon voordat je hem gebruikt.

Ook zijn wij van mening dat dit apparaat erg eenvoudig werkt. Op de pagina van NanoPresso hebben wij een filmpje gezet waarop je dit heel eenvoudig kan bekijken. Dat werkt nou immers gewoon simpelweg beter dan een tekstuele uitleg. 

Bijkomend voordeel is dat de NanoPresso niet de hoofdprijs kost. Veelal heb je dit mooie apparaat al voor een bedrag rond de €80,-. Een simpel rekensommetje leert al snel dat je dit binnen 30/40 kopjes koffie al helemaal hebt terugverdiend. Dus je drinkt overal waar je bent lekkere koffie wat je ook nog eens geld bespaard! 

Voordelen

  • Top kwaliteit
  • Keuze voor uitbreidset
  • Ook geschikt voor Nespresso capsules
  • Heerlijke koffie
  • Stijlvol design

Nadelen

  • Altijd extra bagage
  • Maximaal 1 kopje tegelijkertijd
Wacaco nanopresso
HOE GEBRUIK JE EEN NANOPRESSO?