De beste Inventum melkopschuimer in 2024!

Wat de beste Inventum melkopschuimer in 2024 is, is afhankelijk van meerder factoren. Naast de productspecificaties en de bijbehorende recensies is het erg belangrijk om allereerst jouw wensen en verwachtingen te achterhalen.

Daar gaan wij op deze pagina verder op in. Waarom jij zou moeten kiezen voor een Inventum melkopschuimer? Het antwoord is vrij simpel: de meeste Inventum koffiezetapparaten hebben namelijk geen eigen melkopschuimer. 

De Inventum koffiemachines zijn doorgaans erg traditioneel, om deze reden was er geen plek meer voor het inbouwen van een melksysteem. De koffiemachines hebben doorgaans namelijk een filterkoffiemachine stijl.  

En om deze reden is de Inventum melkopschuimer ontwikkeld. Wat ons betreft verdiend deze melkopschuimer een uitstekende plek in jouw keuken.

Wat is de beste Inventum melkopschuimer?

Wanneer je kiest voor een melkopschuimer wil je zeker weten dat je lang kan genieten van je aankoop. Om deze reden adviseren wij altijd om goed te letten op de recensies. Dit voorkomt teleurstellingen in de toekomst!

Ondanks het feit dat de aankoop van een Inventum melkopschuimer doorgaans niet gemoeid gaat met een grote investering is het belangrijk dat je iets koopt waar je dan ook tevreden mee bent. 

Wat de beste Inventum melkopschuimer is ligt uiteraard aan jouw eigen wensen, maar wanneer je het ons vraagt zouden wij gaan voor de Inventum MK350:

Waarom wij de Inventum MK350 aanraden? Allereerst zijn wij goed te spreken over het merk Inventum. En dat is een belangrijk onderdeel van de overweging die je dient te maken tijdens je aankoop: kies voor een betrouwbaar merk welke kwaliteit biedt. 

Anderzijds heeft deze Inventum één groot voordeel ten opzichte van de Nespresso melkopschuimer of SMEG melkopschuimer en dat is de prijs. Een Inventum koop je namelijk al voor enkele tientjes, waardoor de investering relatief laag blijft. 

Productinformatie van de Inventum melkopschuimer

Wanneer je voor deze melkopschuimer zou kiezen is het goed om te weten welke productspecificaties de Inventum te bieden heeft. Om deze reden hebben we de informatie voor jou op een rijtje gezet:

 • Melk opschuimen tot 115 ml, opwarmen tot 240 ml
 • Melkschuim duur maar 90 seconden
 • Voor zowel warme als koude melkschuim
 • Met garde en mixer opzetstuk
 • Snoerloos vullen en uitschenken, hierdoor goed te bewegen
 • Antikleeflaag binnenzijde
 • Automatisch uitschakelen voor energiebesparing
 • Droogkookbeveiliging
 • 5 jaar Inventum garantie

Vooral over het laatste punt zijn wij zeker te spreken. 5 jaar Inventum garantie zorgt er namelijk voor dat jij een lange tijd kan genieten van dit product. Hierdoor zorgt Inventum ervoor dat jij extra zekerheid hebt op een goede aankoop. 

Welke melkopschuimers van Inventum zijn er?

Om verder in te gaan op welke soorten melkopschuimers van Inventum er momenteel op de markt zijn hebben we ervoor gekozen om enkel de types toe te lichten waar wij ook over te spreken zijn.  

Bij het merk Inventum kan je namelijk zien dat het bedrijf een divers aantal melkopschuimers heeft ontwikkeld waardoor ze proberen in te spelen op een brede doelgroep. 

Het nadeel aan deze melkopschuimers vinden wij dan weer wel dat er doorgaans maar een kleur is uitgebracht per type melkopschuimer. Hierdoor is er enerzijds veel keuze uit de verschillende types en modellen, maar weinig keuzes binnen het soort. 

De volgende melkopschuimers van Inventum vinden wij zeker de moeite waard om uit te lichten:

Zoals je in bovenstaande weergaven kan zien is er een breed scale aan melkopschuimers welke uitermate goed scoren. Onze tip is dan ook: kijk goed naar de afmetingen en volume (ml) van de melkopschuimer. 

Wil je namelijk graag meerdere cappuccino’s tegelijkertijd kunnen bereiden? Dan heeft jouw melkopschuimer ook meer volume nodig, anders is het onhandig en sta je veel te lang in de keuken te wachten. 

De voordelen van de Inventum melkopschuimer

De melkopschuimers van Inventum zijn doorgaans niet onder één noemer te ondervangen. En dat komt doordat het aantal types gewoonweg te divers zijn. We hebben daarom ook gekeken naar welke voordelen het merk Iventum te bieden heeft.

Zowel voor koude als warme melk

En dat lees je inderdaad direct goed. De melkopschuimers zijn namelijk geschikt voor het opschuimen van zowel koude als warme melk. Hierdoor kan je ook een koude of warme schuimlaag bereiden. 

Wat het voordeel hiervan is? Eindeloos variëren tussen de warme en koude dranken. En het voordeel dat je ook warme melk toe kan voegen aan een warme drank. Hierdoor blijft jouw cappuccino langere tijd warm!

Vaatwasserbestendig

Het bereiden van een melkspecialiteit brengt nou eenmaal wat extra werk met zich mee door het gebruik van een externe melkopschuimer. Om deze reden wil je dat de rest daarom ook zo eenvoudig mogelijk is. 

Wat wij goed vinden aan deze Inventum melkopschuimer is dat deze types doorgaans vaatwasserbestendig zijn. Draai hem mee met je overige vaat en besteed geen tijd aan het handmatig schoonmaken! Kijk altijd wel even goed bij de specificaties van jouw product of het ook zeker weten kan. 

Eenvoudige bediening

Een melkopschuimer is uiteraard geen ingewikkelde machine, het is daarom ook belangrijk dat deze eenvoudig te bedienen is. Maar deze melkopschuimer maakt het wel heel eenvoudig. 

Je hoeft namelijk alleen de knoppen aan de voorzijde te gebruiken om een keuze te maken uit hoe jij jouw melkschuim bereid wil hebben. 

Draadloos

Draadloos, dat lees je goed. Maar nee, dat betekent niet dat deze melkopschuimer geheel zonder snoer te gebruiken is. Dat zou immers niet gaan doordat geen enkele Inventum is uitgerust met een accu. 

Wat we daarmee wel bedoelen is het feit dat veel type melkopschuimers van de standaard afgehaald kunnen worden. Hierdoor heb je meer beweegruimte met de melkkan om deze te vullen, schoon te maken of in de koelkast te zetten!

Schuim van haver- of sojamelk

Wil je liever variëren tussen het product waarmee je de melkschuim laag wil gaan bereiden? Weet dan dat je met de Inventum melkopschuimers ook haver- of sojamelk kan opschuimen. 

Zo kan jij ook jouw cappuccino of andere melkspecialiteit lactosevrij en/of vegan maken! En dat is dan weer erg handig voor wanneer jij allergieën of andere eetwensen hebt. 

Waarom kiezen voor de melkopschuimer van Inventum?

Zoals al aangegeven is de Inventum melkopschuimer een erg handige keukenmachine welke de doorgaans traditionele Inventum koffiemachines kunnen ondersteunen. 

Er zijn eenvoudig twee standen te gebruiken op de melkopschuimer: voor warme dranken en koude dranken. Hierdoor kan je meerdere soorten dranken bereiden en telkens maar weer de melkschuim hierop laten aanpassen wat natuurlijk erg handig is!

Een van de belangrijkste voordelen aan deze melkopschuimers is het feit dat de melkkan van de standaard af te halen is. Hierdoor heb je veel beweegruimte om de melkkan te verplaatsen. En dat zorgt voor veel gemak tijdens het bereiden van een cappuccino of andere melkspecialiteit. 

Ook vinden we dat we nog enige aandacht moeten besteden aan het uiterlijk van deze melkopschuimers. Doordat Inventum veel types op de markt heeft gebracht is de keuze uit verschillende designs groot. Hierdoor kan een breed publiek aan consumenten worden bediend.  

Hoe werkt een Inventum melkopschuimer?

Nu we weten waarom jij zou moeten kiezen voor een melkopschuimer van Inventum en waar je op moet letten tijdens de aankoop van een melkopschuimer is het ook goed om te weten hoe je deze dient te gebruiken. 

We kunnen je alvast vertellen dat het gebruik van deze melkopschuimer kinderlijk eenvoudig is. Dat is normaliter ook logisch bij deze keukenapparatuur doordat de technologie gewoonweg niet complex is. 

Om jou mee te nemen in het gebruik van deze melkopschuimer hebben wij onderstaand een filmpje van Inventum toegevoegd. Hierin wordt alles nogmaals stap voor stap uitgelegd. 

De alternatieve merken

De alternatieven van een melkopschuimer van Inventum zijn best groot. Alhoewel er veel merken niet kunnen concurreren met de prijs welke Inventum te bieden heeft. Er zijn namelijk niet veel merken die deze prijs- en kwaliteitverhouding kunnen behalen.

Inventum heeft één ding erg goed onder controle en dat zijn de productiekosten. Om daar niet te diep op in te gaan, zeggen we enkel nog dat je dit goed ziet wanneer je de kwalitatieve behuizing vergelijkt met anderen. 

Maar wanneer je toch liever nog informatie wil inwinnen wat betreft andere merken is het goed om te weten dat je nog voldoende keuze hebt op het gebied van andere melkopschuimers. Onderstaand zullen we enkele varianten toelichten:

We hebben uiteraard een goede reden voor het uitlichten van deze melkopschuimers. En dat zit hem in de kwaliteit. De kwaliteit zorgt ervoor dat jij een langere tijd kan genieten van jouw aangekochte product!

En wanneer wij jou iets aanraden vinden we het gewoonweg erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je hier ook blij van wordt. Wanneer je toch ervoor kiest om een andere melkopschuimer te kiezen zeggen we nog één ding: kies voor een gerenommeerd bedrijf welke ook goede recensies heeft. 

Veelgestelde vragen

 1. Druk kort op knop om de melkopschuimer aan te zetten.
 2. De beide controlelampjes (blauw/ rood) gaan branden en de garde gaat draaien.
 3. De melkopschuimer zal na circa 90 seconden automatisch stoppen.

Nee, de Inventum melkopschuimers koop je al vanaf enkele tientjes.

Volgens ons is dat de Inventum MK350. Waarom? Dat leggen we op deze pagina uit.

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl