Merken koffiemachine met bonen

Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe koffiemachine met bonen loop je al gauw tegen het feit aan dat er zoveel verschillende merken zijn. Om jou hierbij een handje te helpen hebben wij ervoor gekozen om de merken eens op een rijtje te zetten. 

Jura koffiemachines

De JURA koffiemachine met bonen is wellicht wel één van de meest elegante in zijn soort. JURA is al jaren de uitblinker in kwaliteit te koppelen aan eenvoud. Maar dat betekent niet dat de JURA koffiemachines niet zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Met één druk op de knop zet je veelal tussen de 10 en 20 verschillende koffiespecialiteiten. 

Dit is vaak nog sterk afhankelijk van de mogelijkheid tot het zetten van melkspecialiteiten. Daarnaast kan je ook nog eens alle koffiespecialiteiten handmatig aanpassen door de sterkte, temperatuur en maalfijnheid aan te passen. Om de juiste keuze voor een JURA koffiemachine te maken hebben wij jou alvast geholpen. Kijk dan eens op deze JURA koffiemachine pagina door op de onderstaande knop te klikken.

Jura D6 Piano Black

De’Longhi koffiemachines

Ben jij op zoek naar een De’Longhi Nespresso machine? Dan weet je ook dat daar heel veel verschillende soorten van zijn. Denk hierbij aan De’Longhi koffiemachines met bonen, cups of de ouderwetse filterkoffie. Om jou een beetje te helpen in jouw keuze hebben wij een aantal verschillende De’Longhi koffiemachine met bonen voor jou op een rijtje gezet. Dan kan jij nog eens rustig lezen wat wij ervan vinden. En wie weet helpt het een beetje. Kijk voor meer informatie verder op de pagina van De’Longhi koffiemachines.

De'Longhi Magnifica ECAM

Krups koffiemachines

Krups koffiemachines zijn een mix van kwaliteit en compact. Je kent ze wellicht wel van de Nespresso-serie. De kleine koffiezetapparaten waar je een Nespresso cupje in stopt om zo met een paar korte handelingen een kopje koffie te zetten. Het fijne aan deze apparaten is ook dat je ze makkelijk kan verplaatsen. 

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een wat kleinere keuken hebt en hierdoor af en toe eens wat moet verschuiven voor wat extra ruimte. Wil je weten wat wij van Krups vinden? Lees dan verder op de pagina van Krups koffiemachines door op de onderstaande knop te klikken.

Krups-EA-8170

Philips koffiemachines

Philips is misschien wel een van de bekendste koffiemachine merken die er is. Dit komt veelal  door het feit dat zij in samenwerking met Douwe Egberts zijn begonnen om de Senseo op de markt te zetten. Met een Philips koffiezetapparaat maakt jij een kwalitatieve en bewuste keuze. En dat zie je terug in de jarenlange ervaring van Philips op dit gebied. 

Wil je hier meer over weten. Kijk dan eens op de pagina van de Philips koffiemachine pagina door op onderstaande knop te klikken. 

Philips Senseo Viva Café HD6563 60

Melitta koffiemachines

Een Melitta koffiemachine is er eentje die veelal volautomatisch te vinden is. Het merk heeft een breed assortiment op het gebied van de prijsrange. Zo heb je de Melitta Caffeo Solo al voor een prijs van €350. Wat voor deze kwaliteit een erg mooie prijs betreft. 

Wil jij meer weten over wat Melitta allemaal te bieden heeft? Bezoek dan ook even onze Melitta pagina door op onderstaande knop te drukken.

Melitta caffeo solo volautomatische koffiemachine

Siemens koffiemachines

Ben jij al een tijdje rond aan het kijken voor een nieuwe Siemens koffiemachine? Dan zeggen we direct: dat is een goede keuze! Siemens staat al jaren bekend over haar goede kwaliteit en dat dan ook zeker op het gebied van koffiemachines. Het mooie aan dit merk is dat de mogelijkheden erg divers zijn.

Wil jij meer weten over de Siemens koffiemachines? Neem dan een kijke op de Siemens pagina door gebruik te maken van onderstaande knop. 

siemens eq6