De verschillende koffiemachine merken

Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe koffiemachine met bonen loop je al gauw tegen het feit aan dat er zoveel verschillende merken zijn. Om jou hierbij een handje te helpen hebben wij ervoor gekozen om de merken eens op een rijtje te zetten. 

Bosch koffiemachines

Wanneer je opzoek bent naar een Bosch koffiemachine is het goed om te weten welke Bosch koffiemachines er allemaal zijn. Om jou daarbij te helpen hebben wij ervoor gekozen om via onderstaande groene knop jou een verdere toelichting te geven omtrent deze koffiemachines. Ook gaan we hier verder in op wat wij van deze koffiemachines vinden!

Bosch CTL636EB6 Serie 8 - Inbouw bosch koffiemachine volautomaat

De’Longhi koffiemachines

Ben jij op zoek naar een De’Longhi Nespresso machine? Dan weet je ook dat daar heel veel verschillende soorten van zijn. Denk hierbij aan De’Longhi koffiemachines met bonen, cups of de ouderwetse filterkoffie. 

Om jou een beetje te helpen in jouw keuze hebben wij een aantal verschillende De’Longhi koffiemachine met bonen voor jou op een rijtje gezet. Dan kan jij nog eens rustig lezen wat wij ervan vinden. En wie weet helpt het een beetje. Kijk voor meer informatie verder op de pagina van De’Longhi koffiemachines.

De'Longhi Magnifica ECAM

Jura koffiemachines

De JURA koffiemachine met bonen is wellicht wel één van de meest elegante in zijn soort. JURA is al jaren de uitblinker in kwaliteit te koppelen aan eenvoud. Maar dat betekent niet dat de JURA koffiemachines niet zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Met één druk op de knop zet je veelal tussen de 10 en 20 verschillende koffiespecialiteiten. 

Dit is vaak nog sterk afhankelijk van de mogelijkheid tot het zetten van melkspecialiteiten. Daarnaast kan je ook nog eens alle koffiespecialiteiten handmatig aanpassen door de sterkte, temperatuur en maalfijnheid aan te passen. Om de juiste keuze voor een JURA koffiemachine te maken hebben wij jou alvast geholpen. Kijk dan eens op deze JURA koffiemachine pagina door op de onderstaande knop te klikken.

Jura D6 Piano Black

Krups koffiemachines

Krups koffiemachines zijn een mix van kwaliteit en compact. Je kent ze wellicht wel van de Nespresso-serie. De kleine koffiezetapparaten waar je een Nespresso cupje in stopt om zo met een paar korte handelingen een kopje koffie te zetten. Het fijne aan deze apparaten is ook dat je ze makkelijk kan verplaatsen. 

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een wat kleinere keuken hebt en hierdoor af en toe eens wat moet verschuiven voor wat extra ruimte. Wil je weten wat wij van Krups vinden? Lees dan verder op de pagina van Krups koffiemachines door op de onderstaande knop te klikken.

Krups-EA-8170

Krups Nespresso koffiemachines

Krups Nespresso zijn bekende koffiemachines, dit komt door de samenwerking tussen de bedrijven: Krups en Nespresso. Op het eerste oog al direct garantie voor succes, aangezien Krups een grote speler is op het gebied van koffiemachines. En Nespresso op het gebied van koffie. 

De koffiemachines die Krups en Nespresso samen hebben ontwikkeld slaan goed aan bij de consumenten. En dat is terug te zien in de verkoopcijfers en goede recensies op het internet. Ook wij sluiten ons aan bij deze conclusie. 

Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B10

Makita koffiemachines

Wanneer je op zoek bent naar een Makita koffiemachine dan weet je dat je een echte Makita liefhebber bent. En daar is zeker niks mis mee. Deze mooie Makita koffiemachine misstaan namelijk niet tussen al jouw andere Makita gereedschap! Ben je benieuwd naar wat wij van deze koffiemachine vinden? Lees dan verder door middel van onderstaande groene knop!

Makita koffiezetapparaat

Melitta koffiemachines

Een Melitta koffiemachine is er eentje die veelal volautomatisch te vinden is. Het merk heeft een breed assortiment op het gebied van de prijsrange. Zo heb je de Melitta Caffeo Solo al voor een prijs van €350. Wat voor deze kwaliteit een erg mooie prijs betreft. 

Wil jij meer weten over wat Melitta allemaal te bieden heeft? Bezoek dan ook even onze Melitta pagina door op onderstaande knop te drukken.

Melitta Purista Pure Black volautomatische espressomachine

Miele koffiemachines

Een Miele koffiemachine is een koffiemachine welke voortkomt uit een betrouwbare merknaam. En dat vinden wij vaak al een pluspunt. Wel moeten we eerlijk zijn dat de Miele koffiemachine niet direct de eerste koffiemachine is waar wij aan denken bij een kopje koffie. 

Desalniettemin is de Miele koffiemachine een uitstekende keuze door de geboden kwaliteit. Het assortiment is niet al te groot, maar toch zeer positief te noemen. 

Miele koffiemachine CM 5310 Silence

Philips koffiemachines

Philips is misschien wel een van de bekendste koffiemachine merken die er is. Dit komt veelal  door het feit dat zij in samenwerking met Douwe Egberts zijn begonnen om de Senseo op de markt te zetten. Met een Philips koffiezetapparaat maakt jij een kwalitatieve en bewuste keuze. En dat zie je terug in de jarenlange ervaring van Philips op dit gebied. 

Wil je hier meer over weten. Kijk dan eens op de pagina van de Philips koffiemachine pagina door op onderstaande knop te klikken. 

Philips LatteGo 4300 serie EP434670

Saeco koffiemachines

Wanneer je op zoek bent naar een Saeco koffiemachine is het goed om te weten dat je ook de goede koopt. We zullen je alvast een ding verklappen: met een Saeco koffiemachine zit je eigenlijk altijd goed!

Wil je toch weten wat wij van deze koffiemachines vinden? Lees dan verder door middel van de onderstaande knop!

Saeco-koffiemachine-PicoBaristo-SM547310

Senseo koffiemachines

Iedereen kent de Senseo koffiemachines. Ze zijn eenvoudig te gebruiken door middel van de gering aantal knoppen en de Senseo koffiepads. Maar wist je dat ook Senseo veel verschillende koffiemachines op de markt heeft gebracht? 

Wil jij weten hoe wij deze Senseo koffiemachines beoordelen? Lees dan verder door de onderstaande knop te gebruiken!

Philips Senseo koffiezetapparaat Viva Café HD6563 60

Siemens koffiemachines

Ben jij al een tijdje rond aan het kijken voor een nieuwe Siemens koffiemachine? Dan zeggen we direct: dat is een goede keuze! Siemens staat al jaren bekend over haar goede kwaliteit en dat dan ook zeker op het gebied van koffiemachines. Het mooie aan dit merk is dat de mogelijkheden erg divers zijn.

Wil jij meer weten over de Siemens koffiemachines? Neem dan een kijke op de Siemens pagina door gebruik te maken van onderstaande knop. 

siemens eq6 cappuccino apparaat