De verschillende koffiemachine merken

Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe koffiemachine is het ook handig om te weten welke koffiemachine merken er allemaal op de markt de verkrijgen zijn. De keuze maken tussen een cupmachine, volautomatische koffiemachine of een piston koffiemachine is hier direct aangekoppeld.

Om jou hierbij een handje te helpen hebben wij ervoor gekozen om de koffiemachine merken eens op een rijtje te zetten. Zo heb jij een handig overzicht van alle actuele koffiemachine merken en haar soorten koffiemachines. 

Bosch koffiemachines

Wanneer je opzoek bent naar een Bosch koffiemachine is het goed om te weten welke Bosch koffiemachines er allemaal zijn. Een ding kunnen we je alvast vertellen, de keuze is niet reuze zoals dat bij veel koffiemachines wel het geval is. 

Desondanks vinden wij dat geen groot probleem. Dat komt doordat het maken van een keuze hierdoor wel weer overzichtelijker is. Om jou daarbij te helpen hebben wij ervoor gekozen om via onderstaande groene knop jou een verdere toelichting te geven omtrent deze koffiemachines. 

Ook gaan we hier verder in op wat wij van deze koffiemachines vinden!

Bosch CTL636EB6 Serie 8 - Inbouw bosch koffiemachine volautomaat

De’Longhi koffiemachines

Ben jij op zoek naar een De’Longhi koffiemachine? Dan weet je ook dat daar heel veel verschillende soorten van zijn. Denk hierbij aan de verschillende soorten volautomatische koffiemachines welke het gehele budget tot (uiterst) luxe koffiemachine merken segment bedienen. 

Om jou een beetje te helpen in jouw keuze hebben wij een aantal verschillende De’Longhi koffiemachines voor jou op een rijtje gezet. Dan kan jij nog eens rustig lezen wat wij ervan vinden. En wie weet helpt het een beetje. 

Kijk voor meer informatie verder op de pagina van De’Longhi koffiemachines.

De'Longhi Magnifica ECAM

Dolce Gusto koffiemachine

Een Dolce Gusto koffiemachine valt onder de koffiemachine merken welke cupmachines hebben ontwikkeld. Deze cups zijn uitermate handig om te gebruiken doordat je enkel een koffiecup en water dient toe te voegen aan jouw machine. 

Dolce Gusto is één van de meest bekende koffiemachine merken in dit segment. En dat komt door het kwaliteit welke dit merk al geruime tijd toevoegt. Ook is er door Dolce Gusto goed gebruik gemaakt van het onderscheidende vermogen: luxe koffiesoorten. 

Lees via de onderstaande groene knop meer over de Dolce Gusto koffiemachines. 

Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP123B hoe werkt een Dolce Gusto apparaat

Jura koffiemachines

De JURA koffiemachine met bonen is wellicht wel één van de meest elegante in zijn soort. JURA is al jaren de uitblinker in kwaliteit te koppelen aan eenvoud. Maar dat betekent niet dat de JURA koffiemachines niet zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Met één druk op de knop zet je veelal tussen de 10 en 20 verschillende koffiespecialiteiten. 

Dit is vaak nog sterk afhankelijk van de mogelijkheid tot het zetten van melkspecialiteiten. Daarnaast kan je ook nog eens alle koffiespecialiteiten handmatig aanpassen door de sterkte, temperatuur en maalfijnheid aan te passen. Om de juiste keuze voor een JURA koffiemachine te maken hebben wij jou alvast geholpen. 

Kijk dan eens op deze JURA koffiemachine pagina door op de onderstaande knop te klikken.

Jura D6 Piano Black

Krups koffiemachines

Krups koffiemachines zijn een mix van kwaliteit en compact designs. Je kent ze wellicht wel van de Nespresso-serie. De kleine koffiezetapparaten waar je een Nespresso cupje in stopt om zo met een paar korte handelingen een kopje koffie te zetten. 

Maar Krups is zeker niet alleen bekend van deze samenwerking. Dat komt doordat Krups door veel andere merken is ingeschakeld om een koffiemachine, in samenwerking met het desbetreffende merk, te ontwikkelen. 

Het mooie hieraan is, dat er een divers aantal soorten koffiemachines op de markt is gebracht. Wil je meer weten over de samenwerkingen en koffiemachine van Krups? Lees dan verder op de pagina van Krups koffiemachines door op de onderstaande knop te klikken.

Krups-EA-8170

Krups Nespresso koffiemachines

Krups Nespresso zijn bekende koffiemachines, dit komt door de samenwerking tussen de bedrijven: Krups en Nespresso. Op het eerste oog al direct garantie voor succes, aangezien Krups een grote speler is op het gebied van koffiemachines. En Nespresso op het gebied van koffie. 

De koffiemachines die Krups en Nespresso samen hebben ontwikkeld slaan goed aan bij de consumenten. En dat is terug te zien in de verkoopcijfers en goede recensies op het internet. Ook wij sluiten ons aan bij deze conclusie. 

Wil je meer weten over dit koffiemachine merk? Klik dan op de onderstaande groene knop!

Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B10 Nespresso ontkalken

Makita koffiemachines

Makita is een van de koffiemachine merken waar je niet direct aan zal denken tijdens het koopproces van een nieuwe koffiemachine. En dat vinden wij ook wel logisch. Wanneer je op zoek bent naar een Makita koffiemachine dan weet je dat je een echte Makita liefhebber bent. 

En daar is zeker niks mis mee. Deze mooie Makita koffiemachine misstaat namelijk niet tussen al jouw andere Makita gereedschap! Het leuke aan deze toevoeging is dat je hiermee het gehele Makita plaatje compleet maakt. Ben je benieuwd naar wat wij van deze koffiemachine vinden? 

Lees dan verder door middel van onderstaande groene knop!

Makita koffiezetapparaat

Melitta koffiemachines

Een Melitta koffiemachine is er een die veelal volautomatisch te vinden is. Het merk heeft een breed assortiment op het gebied van de prijsrange. Zo heb je de Melitta Caffeo Solo al voor een prijs van €350. Wat voor deze kwaliteit een erg mooie prijs betreft. 

En dat is een van de onderscheidende factoren van dit koffiemachine merk: het aanbieden van kleine compacte koffiemachines voor een lage prijs. En dat is een belangrijke factor waardoor dit merk een bekende speler is geworden. 

Wil jij meer weten over wat Melitta allemaal te bieden heeft? Bezoek dan ook even onze Melitta pagina door op onderstaande knop te drukken.

Melitta Purista Pure Black volautomatische espressomachine

Miele koffiemachines

Een Miele koffiemachine is een koffiemachine welke voortkomt uit een betrouwbare merknaam. En dat vinden wij vaak al een pluspunt. Wel moeten we eerlijk zijn dat de Miele koffiemachine niet direct de eerste koffiemachine is waar wij aan denken bij een kopje koffie. 

Desalniettemin is de Miele koffiemachine een uitstekende keuze door de geboden kwaliteit. Het assortiment is niet al te groot, maar toch zeer positief te noemen. 

Wil je meer weten over dit koffiemachine merk? Klik dan op de onderstaande groene knop!

Miele koffiemachine CM 5310 Silence

Nivona koffiemachine 

Een Nivona koffiemachine is een uitermate goede volautomatische koffiemachine. Desondanks denk je bij de meest bekende koffiemachine merken niet direct aan Nivona. En dat is enerzijds zonde. 

Dit merk betreft namelijk een erg betrouwbaar Duits merk welke al jaren bekend staat om haar mooie volautomatische koffiemachines in het midden tot luxe segment. Het is dan ook goed om te weten dat een Nivona koffiemachine niet onder de goedkope merken valt. 

Waarom dit merk niet zo bekend is als andere grote spelers? Dat komt doordat er minder wordt gericht op marketing. Wil je meer over Nivona koffiemachines weten? Lees dan hier verder. 

Philips koffiemachines

Philips is misschien wel een van de bekendste koffiemachine merken die er is. Dit komt veelal  door het feit dat zij in samenwerking met Douwe Egberts zijn begonnen om de Senseo op de markt te zetten. Met een Philips koffiezetapparaat maakt jij een kwalitatieve en bewuste keuze. En dat zie je terug in de jarenlange ervaring van Philips op dit gebied. 

Wil je hier meer over weten. Kijk dan eens op de pagina van de Philips koffiemachine pagina door op onderstaande knop te klikken. 

Philips LatteGo 4300 serie EP434670

Saeco koffiemachines

Wanneer je op zoek bent naar een Saeco koffiemachine is het goed om te weten dat je ook de goede koopt. We zullen je alvast een ding verklappen: met een Saeco koffiemachine zit je eigenlijk altijd goed!

En dat komt doordat ook Philips binnen dit merk een vinger in de pap heeft. Saeco zorgt ervoor dat jij een kopje koffie kan bereiden met behulp van de luxe en kwaliteit van wat dit merk te bieden heeft. 

Wil je toch weten wat wij van deze koffiemachines vinden? Lees dan verder door middel van de onderstaande knop!

Saeco koffiemachine PicoBaristo SM547310 Barista koffiemachine

Sage koffiemachine

De Sage koffiemachine is een van de bekendere koffiemachine merken. En dat komt doordat deze koffiemachines zich al geruime tijd richten op twee belangrijke spelers op de markt: de piston koffiemachines en de cupmachines. 

Hiermee bedient Sage twee uiterste in het koffielandschap: de liefhebbers welke tijd willen besteden aan hun kopje koffie. En de mensen wie kiezen voor gemak. Sage is één van de koffiemachine merken welke de gehele linie bedient en hierdoor ook veel naamsbekendheid heeft gecreëerd. 

Wil je meer weten over wat dit merk te bieden heeft? Klik dan op de onderstaande groene knop. 

Sage Barista Touch

Senseo koffiemachines

De Senseo koffiemachines zijn één van de bekende koffiemachine merken welke er op de markt zijn. En dat komt doordat deze koffiemachines een van de grondleggers zijn van het volautomatische koffie bereiden door middel van koffiepads. 

Het bereiden van koffie met behulp van de koffiepads is een voorloper op de cupmachines en daarmee het bereiden van koffie voor gemak. Maar wist je dat ook Senseo veel verschillende koffiemachines op de markt heeft gebracht? 

Wil jij weten hoe wij deze Senseo koffiemachines beoordelen? Lees dan verder door de onderstaande knop te gebruiken!

Philips Senseo koffiezetapparaat Viva Café HD6563 60

Siemens koffiemachines

Ben jij al een tijdje rond aan het kijken voor een nieuwe Siemens koffiemachine? Dan zeggen we direct: dat is een goede keuze! Siemens staat al jaren bekend om haar goede kwaliteit en dat zie je ook terug in haar koffiemachine merken. Het mooie aan dit merk is dat de mogelijkheden erg divers zijn.

Zo bedienen de Siemens koffiemachines over het algemeen wel de consumenten wie graag gebruik maken van volautomatische koffiemachines, maar het koffiemachine merk biedt verschillende apparaten aan van het midden tot het (uiterst) luxe segment aan. 

Wil jij meer weten over de Siemens koffiemachines? Neem dan een kijke op de Siemens pagina door gebruik te maken van onderstaande knop. 

siemens eq6 cappuccino apparaat

SMEG koffiemachines

De SMEG koffiemachine betreft een van de koffiemachine merken welke zich focust op een wat minder luxe segment. Deze koffiemachines merken hebben een duidelijke mix van traditioneel naar retro. En dat mixt erg mooi met haar melkopschuimers en andere koffieattributen. 

SMEG zorgt ervoor dat jij koffie kan drinken geheel in de door jou gewenste stijl en dat vinden wij zeker wat waard. 

SMEG filterkoffieapparaat

Veelgestelde vragen

Je hebt talloze koffiemachine merken, denk hierbij aan: Jura, De’Longhi, Krups, Nespresso maar je hebt ook wat minder grote spelers als Nivona, Sage en Makita. 

Op deze pagina vertellen wij jou meer wat je van deze merken kan verwachten en wat wij ervan vinden.

Het beste merk is niet onder één merk te vangen als je het ons vraagt. Maar je kan zeker denken aan merken als: De’Longhi, Siemens, Jura en Philips. 

Dat is uiteraard voor iedereen anders, maar denk daarbij aan merken als De’Longhi, Siemens en Jura. 

Op deze pagina vertellen wij jou graag meer over deze merken en wat wij daarvan vinden!

Eigenlijk is dat best simpel. Iedere aanbieder probeert een stukje marktaandeel te verkrijgen in het uitermate populaire segment: koffiemachines.