Wat is de beste NanoPresso in 2024?

Je kent het vast wel. Onderweg met de auto of de trein ergens naar toe en je hebt zin in een kopje koffie. Je gaat naar het tankstation of de kiosk toe om even aan je cafeïne kick toe te geven. 

Het grote nadeel, naar onze mening, is alleen dat de koffie vaak zo tegenvalt. Daarom vinden wij het idee om onderweg koffie te zetten met een NanoPresso ook helemaal top. 

De NanoPresso, hiermee kan je eenvoudig onderweg zelf een kopje koffie zetten. Denk daarbij een een kopje koffie zetten in de auto, in de trein of gewoon als je ergens een lange wandeling aan het maken bent. 

Bij de aanschaf van een mini koffiezetapparaat dien je goed op te letten of je er eentje koopt welke een goede batterij heeft. Zo voorkom je dat je onderweg een kopje koffie wil zetten en de batterij leeg is. 

Wat is de beste NanoPresso?

Wanneer je op zoek bent naar het een klein koffiezetapparaat welke goed is voor één of twee kopjes koffie tegelijkertijd dan is de NanoPresso zeker iets voor jou. 

En wanneer je op zoek bent naar een draagbare koffiemachine welke op basis van de batterijduur, design en duurzaamheid een uitstekende keuze is om aan te schaffen dan raden wij de Wacaco NanoPresso aan. 

De Wacaco NanoPresso

Wil jij een overheerlijk kopje koffie kunnen zetten met behulp van een hand aangedreven koffiemachine? Dan komt de Wacaco NanoPresso direct om de hoek kijken. 

Deze draagbare koffiemachine is in meerdere kleuren beschikbaar en laat jou overal onderweg de barista uithangen. Zelf zijn wij erg fan van de Wacaco Moss Green vanwege de mooie kleur. 

Waarom wij zo onder de indruk zijn van deze kleine espressomachine is het feit dat hij het formaat heeft om in de binnenzak van jouw jas meegenomen te worden. En dat maakt het draagbare aspect van deze espressomachine weer fantastisch. 

Ook heeft deze draagbare koffiemachine nog andere pluspunten zo bespaart het je geld doordat je niet telkens onderweg een kopje koffie koopt en is de koffiemachine ook erg milieuvriendelijk doordat je geen wegwerpartikelen aanschaft. Door deze punten is de terugverdientijd van deze koffiemachine al binnen enkele maanden voor elkaar. 

Maar je wil uiteraard ook weten wat deze mini koffiezetapparaat van Wacaco jou te bieden heeft. Daarom hebben we onderstaand een opsomming gemaakt wat betreft de unieke eigenschappen welke deze draagbare koffiemachine wat ons betreft fantastisch maakt:

Wacaco NanoPresso

Wacaco Nanopresso Barista Plus

Wanneer je dan echt voor de volledige barista ervaring wil gaan dan is er ook nog de Wacaco Nanopresso Barista Plus set. Deze voorziet jou van alle benodigheden om onderweg eenvoudig een kopje koffie te kunnen zetten. Met dit apparaat kun je probleemloos een heerlijke espresso maken met jouw eigen mini koffiezetapparaat!

Wat jij in deze set aantreft is als volgt: 

  • De NanoPresso: de handige draagbare koffiemachine!
  • Barista Kit: met deze barista kit kan je alle mogelijke koffievarianten bereiden. Doordat je deze barista kit aansluit kan je ook een lungo, dubbele espresso en andere koffiesoorten zetten!
  • NS capsule adapter: dankzij deze adapter kan je ook koffiecapsules gebruiken!
  • Koffie etui: in deze set vind je ook een handige koffie etui om jouw koffie mee te nemen voor als jij de deur uit gaat. Erg handig dus!
  • Barista Towel Pack: deze doekjes zijn heel erg handig om jouw draagbare koffiemachine goed te verzorgen. Je maakt het apparaat eenvoudig schoon zodat er geen resten achter blijven.
Wacaco Nanopresso Barista Plus

Hoe werkt een NanoPresso?

Met een NanoPresso zet je eenvoudig koffie terwijl je onderweg bent. Je gebruikt gemalen koffiebonen welke je in de mini koffiezetapparaat stopt, de ingebouwde tamper zorgt ervoor dat je heel eenvoudig de koffie glad kan strijken zonder te knoeien. 

Wanneer je de koffie hebt aangevuld vul je het waterreservoir en zet je de kleine koffiemachine aan. 
 
Het geeft je een beetje het gevoel dat je zelf de barista kan uithangen ondanks je niet thuis bent. En dat is natuurlijk een top gevoel ansich. Wil je weten hoe je de NanoPresso moet gebruiken? Bekijk dan het filmpje hieronder. Lekker eenvoudig en gemakkelijker dan een tekstuele uitleg die wij jou geven. 

Hoe gebruik je een NanoPresso?

Welke NanoPresso’s zijn er?

Het fijne (en een beetje het nadeel) aan de markt voor een draagbaar koffiezetapparaat is dat er momenteel nog weinig keuze is. Dat zorgt ervoor dat enkele aanbieders de markt domineren, maar het scheelt je ook weer een hele hoop aan keuze stress. In jouw zoektocht naar een draagbaar koffiezetapparaat ben je vast en zeker benieuwd naar ons advies op dit gebied. 

Dat kunnen we begrijpen. En dat hebben we ook begrepen. Daarom hebben we een artikel geschreven over de Wacaco NanoPresso. Hier gaan we verder in op de pluspunten en ervaringen met dit draagbare koffiezetapparaat die jij overal eenvoudig kan gebruiken. 

Veelgestelde vragen

De voordelen van een NanoPresso vinden wij dat de draagbare koffiemachine erg licht van gewicht is, eenvoudig te vervoeren en ook nog eens overheerlijke koffie kan bereiden in een relatief korte tijd. 

De beste NanoPresso vinden wij de Wacaco NanoPresso. Deze draagbare koffiemachine heeft wat ons betreft alles om jou te voorzien van een lekkere espresso voor onderweg. Daarnaast is het fijne van deze koffiemachine dat het apparaat in meerdere kleuren is uitgebracht. Hierdoor heb je voldoende keuze! 

Een NanoPresso is eigenlijk een kleine espressomachine welke met behulp van gemalen koffiebonen, water en druk een kopje koffie zet zoals een espressomachine dat ook zou kunnen doen. Het wonderlijke aan deze apparaten is het feit dat ze erg klein zijn en nog steeds overheerlijke koffie kunnen zetten. 

Wij vinden persoonlijk van wel. Het is te vergelijken met een goede kop filter koffie. Heerlijk en handig kan je deze koffie overal onderweg bereiden. Het fijne is dat je ook eenvoudig van koffiesoorten kan wisselen voor wanneer je een andere smaak wil uitproberen!