NanoPresso

Je kent het vast wel. Onderweg met de auto of de trein ergens naar toe en je hebt zin in een kopje koffie. Je gaat naar het tankstation of de kiosk toe om even aan je cafeïne kick toe te geven. Heel logisch, dat doen we nou eenmaal allemaal regelmatig. Maar vind je nou zelf ook niet dat je kopje koffie die je daar haalt vaak zo tegenvalt? Het speelt natuurlijk mee dat je het relatief vaak uit een bekertje van karton drinkt. Dat is normaliter ook niet echt smaak bevorderend. 

Maar toch, de koffie is veelal te waterig en daardoor te smaakloos. Daarom hebben wij nu een vette aanrader voor jou: de NanoPresso. De wat? Ja, de NanoPresso. Hiermee kan je heel eenvoudig wanneer je onderweg bent zelf een kopje koffie zetten. Denk daarbij een een kopje koffie zetten in de auto, in de trein of gewoon als je ergens een lange wandeling aan het maken bent.  

Maar wat is nou een NanoPresso?

In alle eerlijkheid moeten we bekennen dat wij ook nog nooit een kopje koffie hadden gezet met een NanoPresso. Maar wat is die ontzettend handig zeg. Met een paar drukken op de knop en een paar minuutjes wachten zet je eenvoudig in het geïntegreerde espressokopje een kopje koffie. 
 
Het geeft je een beetje het gevoel dat je zelf de barista kan uithangen ondanks je niet thuis bent. En dat is natuurlijk een top gevoel ansich. Wil je weten hoe je de NanoPresso moet gebruiken? Kijk dan even het filmpje dat hiernaast is toegevoegd. Lekker eenvoudig en gemakkelijker dan een tekstuele uitleg die wij jou geven. 
HOE GEBRUIK JE EEN NANAPRESSO?

Welke keuzes heb je? 

Het fijne (en een beetje het nadeel) aan de markt voor een draagbaar koffiezetapparaat is dat er momenteel nog weinig keuze is. Dat zorgt ervoor dat enkele aanbieders de markt domineren, maar het scheelt je ook weer een hele hoop aan keuze stress. In jouw zoektocht naar een draagbaar koffiezetapparaat ben je vast en zeker benieuwd naar ons advies op dit gebied. 

Dat kunnen we begrijpen. En dat hebben we ook begrepen. Daarom hebben we een artikel geschreven over de Wacaco NanoPresso. Hier gaan we verder in op de pluspunten en ervaringen met dit draagbare koffiezetapparaat die jij overal eenvoudig kan gebruiken.