De verschillende koffiemachines

Om een juiste keuze te maken voor een nieuwe koffiemachine loop je al gauw tegen het feit aan dat er zoveel verschillende koffiemachines op de markt zijn. Om jou hierbij een handje te helpen hebben wij ervoor gekozen om de verschillende soorten koffiemachines eens op een rijtje te zetten. Hierdoor is een keuze maken voor jou wellicht wat eenvoudiger.  

Halfautomatische espressomachines

Een halfautomatische espressomachine is een espressomachine die de meeste koffieliefhebbers wel kent. Je dient hier net even wat meer handelingen te verrichten voordat jouw gewenste kopje koffie klaar is. Maar dat maakt het zetten van koffie op deze manier juist weer interessanter. 

Het spelen met de verschillende variabelen zoals de koffiedichtheid, aroma’s, temperatuur en druk maakt de smaak van jouw koffie steeds weer wat anders. De halfautomatische espressomachine wordt ook wel de pistonmachine genoemd. Kijk daarvoor eens op de pagina van de kleine koffiemachines.

Sage Barista Express halfautomatische espressomachine

Inbouwkoffiemachines

Het kan soms wat lastig zijn om een goede inbouw koffiezetapparaat uit te kiezen. Dit komt doorgaans ook omdat het aanbod in deze markt iets wat kleiner is dan in de totale markt van de koffiemachines. Voor sommige consumenten kan dit juist ook weer de reden zijn waarom de keuze misschien eenvoudiger kan worden, dat klopt. 

Maar wij als liefhebbers van het vergelijken hebben juist liever wat meer keuze. Maar desalniettemin zijn wij aan de slag gegaan om jou verder te helpen om jouw keuze te kunnen maken op dit gebied. Wanneer je behoefte hebt om hier meer over te lezen en te weten te komen kijk dan eens op onze pagina van. En wie weet helpt het jou verder. 
Siemens CT636LES6

Italiaanse koffiemachines

Het land van de overheerlijke koffie’s. Wanneer we dat zeggen dan denken we eigenlijk allemaal wel aan Italië. En dat is ook wel erg logisch. Koffiedrinken zit hier in de cultuur verweven en dat zien we ook altijd terug wanneer we daar zijn. 

Maar wist je ook dat de Italiaanse koffiemachines erg interessant en stijlvol zijn? Denk eens aan de populaire merken zoals Gaggia en Lavazza. Om jou te helpen en te voorzien van informatie hebben wij de pagina Italiaanse koffiemachines geschreven. 

Gaggia - New Classic Pro- Handmatige Espressomachine.png

Bonen koffiemachine

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe bonen koffiemachine, maar vind je het maken van een keuze erg lastig? Dat kunnen wij erg goed begrijpen. Door de toename aan verschillende aanbieders en soorten koffiemachines is het maken van een goede keuze gewoonweg lastiger geworden.

Daarom vinden wij het belangrijk om jou te voorzien van passende informatie omtrent ieder budget. Op de bonen koffiemachine pagina hebben wij drie verschillende categorieën uitgezet: budget koffiemachines, best verkochte koffiemachines en luxe koffiemachines. 

De'Longhi PrimaDonna Sou

Koffiemachine met melkreservoir 

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe koffiemachine met melkreservoir, maar vind je het maken van een keuze erg lastig? Dat kunnen wij erg goed begrijpen. Door de toename aan verschillende aanbieders en soorten koffiemachines is het maken van een goede keuze gewoonweg lastiger geworden.

Een koffiemachine met melkreservoir kies je wanneer je graag van melkspecialiteiten houdt. Het is daarom ook belangrijk dat je een koffiemachine kiest wie een melkspecialiteit in een hand omdraai kan bereiden. 

Saeco koffiemachine Xelsis Suprema SM8889

Volautomatische koffiemachines

Een nieuwe volautomatische koffiemachine kopen is een heel proces. Er zijn erg veel aanbieders die allen ook nog eens verschillende modellen hebben uitgebracht. Het gaat vaak om best een hoop geld dat je kwijt bent aan een nieuwe koffiemachine. 

En daarnaast wil je ook gewoon het lekkerste bakje koffie drinken en hier optimaal van genieten. Hier bekijk je de beste volautomatische koffiemachines dit baseren wij op onze eigen expertise op dit gebied gecombineerd met recensies op verschillende platforms. 

De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS de'longhi koffiemachine