De'Longhi koffiemachine kopen? Let hier goed op!​

Ben jij aan het overwegen om een De’Longhi koffiemachine te kopen? Dan zit je op deze pagina goed! We gaan namelijk op deze pagina in op welke De’Longhi koffiemachine het beste is. Welke verschillende modellen er zijn en ook duiken we in de verschillende technologische opties die deze koffiemachines bieden. 

Op deze manier proberen we jou zo goed mogelijk te begeleiden in de aankoop van (wellicht) jouw nieuwe koffiemachine. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kans op een zogenoemde miskoop daalt en dat jij een tevreden klant wordt!

Wat is de beste De’Longhi koffiemachine?

Ieder jaar wordt er gekeken naar de beste De’Longhi koffiemachine. En deze testen wij natuurlijk ook erg graag. Dit jaar zijn we uitgekomen op de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS. 

Met deze luxe koffiemachine beschik je over een ruim bonenreservoir, de mogelijkheid om in een handomdraai heerlijke cappuccino te zetten en daarnaast ook nog eens over een slimme boordcomputer. 

Je kan wel stellen dat je puur voor luxe kiest wanneer je deze PrimaDonna gaat aanschaffen. En om eerlijk te zijn kunnen we jou ook geen ongelijk geven. Luxe gecombineerd met kwaliteit is iets wat wij altijd zouden aanraden. Maar daarbij komt ook wel één nadeel om de hoek kijken: de aanschaf van de PrimaDonna koffiemachine is niet goedkoop!

Waarom een DeLonghi koffiemachine kopen?

De reden om voor een De’Longhi koffiemachine te kiezen is het feit dat je hierdoor voor kwaliteit kiest. De’Longhi heeft namelijk meerdere verschillende zetsystemen en daardoor ook verschillende koffiemachine modellen. 

Je kan een DeLonghi koffiezetapparaat al aanschaffen voor een fijne instapprijs voor zo’n €300 en daarmee koop je wel de kwaliteit die De’Longhi te bieden heeft. Deze Italiaanse koffiemachine fabrikant biedt namelijk een goed basisniveau op het gebied van koffie. En dat kan natuurlijk ook niet anders met de Italianen!

Wat is de beste luxe De’Longhi koffiemachine?

We hebben uiteraard al één van de paradepaardjes besproken. En dat gaat om de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS. Maar het is goed om te weten dat deze koffiemachine van De’Longhi niet de enige klasbak in zijn categorie is. 

De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

De De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is eveneens een De’Longhi koffiemachine uit de PrimaDonna serie. En daar is uiteraard weer weinig mis mee en vooral heel veel goed aan. De reden dat we voor deze koffiemachine hebben gekozen om uit te lichten is het feit dat de geboden kwaliteit gewoonweg top is.

Maar De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS is net even wat goedkoper in de aanschaf. En ook dat kan fijn zijn! Het nadeel is dan wel dat er op het gebied van technologische opties net even iets minder wordt geboden. 

Waarom wij een beetje gek zijn op deze De’Longhi koffiemachine is het feit dat de afwerkt de perfectie nadert. Het design is prachtig, het bedieningspaneel is strak en volledig gemaakt van touchscreen. En daarnaast beschikt deze koffiemachine over een slimme boordcomputer om koffiespecialiteiten op te slaan, aan te passen en te perfectioneren naar jouw eigen smaak. 

Daarnaast beschikt deze koffiemachine over een automatische melkreservoir. Dat wil zeggen dat jij alleen maar op de cappuccino-knop hoef te klikken om te genieten van deze koffie. De espressomachine doet de rest!

De’Longhi espressomachine Maestosa EPAM960.75.GLM.

Wil je echt gek doen en voor de meest luxe koffiemachine van DeLonghi gaan? Dan is de De’Longhi espressomachine Maestosa EPAM960.75.GLM. wellicht iets voor jou. Deze espressomachine beschikt over een variabele zetgroep gecombineerd met een dubbel verwarmingssysteem waardoor jouw kopjes koffie op een perfecte temperatuur gezet wordt. 

Daarnaast beschikt deze koffiemachine over twee bonenreservoirs waardoor de De’Longhi espressomachine Maestosa EPAM960.75.GLM uitermate geschikt is voor als koffiemachine voor op kantoor. Je hoeft namelijk niet vaak het bonenreservoir aan te vullen en ook het waterreservoir is groot, maar lieft 2,1L past er in. En dat maakt deze De’Longhi koffiemachine uitermate geschikt voor kantoor. 

Nog een pluspunt is het feit dat je eenvoudig twee kopjes cappuccino zet met deze Maestosa! Je hoeft niet meer op elkaar te wachten bij het zetten van een melkspecialiteit. Zo drink je gezellig jouw kopje koffie samen met iemand anders op. En hadden we al gezegd dat ook deze functionaliteit geschikt is voor een koffiemachine op kantoor?

De reden voor het feit dat deze De’Longhi koffiemachine geschikt is voor kantoor is het feit dat er sterke materialen zijn gebruikt tijdens de ontwikkeling van deze koffiemachine. Hierdoor kan deze De’Longhi koffiemachine veel kopjes koffie te zetten zonder dat dit ten nadelen gaat van de kwaliteit. 

Wat is de beste DeLonghi middenklasse koffiemachine?

Het behandelen van de verschillende prijsverschillen tussen de De’Longhi koffiemachines is iets wat wat wij graag doen! Daarom kijken we graag naar welke middenklasse De’Longhi koffiemachines er momenteel op de markt zijn, hoe deze worden verkocht en waarom jij deze wel of juist niet moet kopen! 

De’Longhi ECAM290.61SB Magnifica EVO

We gaan een stapje hoger zoals gezegd. En dat zie je ook direct wanneer je de afbeelding van de De’Longhi ECAM290.61SB Magnifica EVO bekijkt. 

Je ziet al direct dat deze koffiemachine net wat meer luxe uitstraalt door het strakke touchscreen display en de mogelijkheid tot het zetten van melkspecialiteiten. En dat vinden wij een groot voordeel aan deze koffiemachine. 

De variatie zorgt er echt voor dat je deze machine meer gaat gebruiken. En hierdoor ga je vaker genieten van jouw nieuwe aankoop. Daarnaast heb je geen externe attributen nodig zoals een melkopschuimer. 

Met de De’Longhi ECAM290.61SB Magnifica EVO beschikt je over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waardoor deze middenklasse koffiemachine een luxe uitstraling krijgt. Daarnaast beschikt deze DeLonghi over een ander zetsysteem genaamd: De’Longhi LatteCrema-systeem voor Cappuccino. 

Met dit zetsysteem zet jij eenvoudig heerlijke melkspecialiteiten door simpelweg het melkreservoir te vullen en de gewenste koffie aan te klikken. Ook beschikt dit koffiezetapparaat over een relatief groot waterreservoir van 1,8L en een bonenreservoir die naar onze mening over voldoende inhoud beschikt, namelijk 250 gram.

 

De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T

Wil je toch net even iets meer voor kwaliteit gaan? Dan kan je ook ervoor kiezen om één stapje hoger te gaan zitten en dat zelfs nog in de categorie middenklasse De’Longhi koffiemachines. 

Daar komt deze De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T om de hoek kijken. Allure, design, melkspecialiteiten, een goede boordcomputer. Je krijgt het allemaal met de aankoop van de De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T. 

Het mooie onderscheidende aspect tussen deze twee koffiemachines zit hem in de technologie. Het is namelijk zo dat deze koffiemachine eenvoudig een kopje koffie op afstand kan zetten. En dat lees je goed. Met een paar klikken op de knoppen via de De’Longhi App zet jij al een lekker kopje koffie. Denk er wel aan om een kopje onder jouw koffiezetapparaat te zetten! 

Ook biedt deze koffiemachine 7 verschillende koffiecreaties aan waardoor er altijd wel een lekker kopje koffie te kiezen is! Heb je nou zelf een kopje koffie samengesteld? En wil je deze de volgende keer weer graag drinken? Dan kan je ook heel eenvoudig de koffieprofielen opslaan. Zo zet je zonder enige moeite de volgende keer weer hetzelfde kopje!

Wat is de beste budget De’Longhi koffiemachine?

Het behandelen van de verschillende prijsverschillen tussen de De’Longhi koffiemachines is altijd erg interessant om te doen. Hierdoor krijgen we een breed beeld van de kwaliteit van De’Longhi. En daarmee ook de beste budget koffiemachine! 

Het fijne aan deze budget koffiemachine is dat er al enorm veel recensies zijn achter gelaten welke we eenvoudig konden meenemen in ons eigen onderzoek! De reden voor deze velen recensies is het feit dat een goedkopere koffiemachine eerder wordt aangeschaft dan een duurdere. 

En dat is logisch aangezien veel mensen niet direct een luxe koffiemachine nodig hebben. Dit komt doordat het gros van de koffiedrinkers alleen maar espresso, lungo en/of een cappuccino drinkt. 

Als eerste budget De’Longhi koffiemachine zijn wij aangekomen bij de De’Longhi Magnifica S ECAM. Lees hieronder wat wij van deze koffiemachine vinden!

De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

Ga je voor eenvoud, een prima instapmodel, dan kan je zeker eens aan de De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B denken. Deze koffiemachine is gemaakt met wat goedkopere materialen voor de behuizing en dat weet de prijs ook goed naar beneden te drukken. 

Dat neemt niet weg dat je erg veel op de kwaliteit hoeft in te leveren. Je hebt namelijk nog steeds de garantie welke gepaard gaat aan een De’Longhi koffiezetapparaat. En dat is ook erg belangrijk, want ook al is deze koffiemachine wat voordeliger. Het is nog steeds de bedoeling dat jij er jaren van kan genieten. 

De strakke zwarte behuizing zorgt er namelijk voor dat deze volautomatische koffiemachine gemakkelijk in iedere keuken past. Het design is namelijk niet te opvallend, waardoor het apparaat bij veel mensen in de smaak valt. 

Met deze De’Longhi Magnifica zet je daarnaast ook eenvoudig twee kopjes koffie tegelijkertijd! Erg handig voor wanneer je meerdere kopjes tegelijkertijd wil zetten. Hiermee loopt deze De’Longhi ook direct in op het grote voordeel van filterkoffie ten opzichte van bonen koffiemachine. 

Erg goed om te weten is dat deze De’Longhi Magnifica één van de meest populaire en best verkochte koffiemachines van de afgelopen tijd is. En dat komt doordat je veel kwaliteit krijgt voor een relatief laag bedrag.

Daarnaast worden er 5 verschillende koffiespecialiteiten aangeboden die je eenvoudig kan zetten. En een leuk detail aan deze koffiemachine is het feit dat er meer dan 1.000 reviews zijn achtergelaten waarbij de gemiddelde score 4,6/5 betreft. Erg goed dus! 

 

De’Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.33.TB

Wil je toch net even iets meer voor kwaliteit gaan? Dan kan je ook ervoor kiezen om één stapje hoger te gaan zitten. Daar komt deze De’Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.33.TB om de hoek kijken. En fijne is dat deze De’Longhi koffiemachine alle facetten van de Magnifica S ECAM 20.110.B ook bezit. 

Maar wat is dan de toegevoegde waarde van deze koffiemachine hoor ik je denken? En dat is uiteraard een goede vraag. We dienen direct duidelijk te zijn. De stap in prijs is geen gigantische stap, maar wel de moeite waard om door te nemen. 

Allereerst is de behuizing van De’Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.33.TB naar onze mening een stuk fraaier. Het straalt net wat meer kwaliteit uit en ook dat vinden we belangrijk bij een koffiemachine. 

Het De’Longhi koffiezetapparaat heeft de beschikking over een groot waterreservoir (1,7 liter) en een prima grootte wat betreft het bonenreservoir (250 gram). Ook zijn alle variabelen van het koffiezetten handmatig aan te passen, hierbij kan je denken aan de sterkte, temperatuur, hoeveelheid water en de druk. 

 

De voor- en nadelen van een DeLonghi koffiemachine?

Om een evenwichtig oordeel te geven over de koffiemachines van DeLonghi is het natuurlijk altijd goed om te kijken naar de voor- en nadelen. 

Normaliter wil je als consument in eerste instantie kijken naar de voordelen. Dat is ook logisch want je wil weten waarom jouw toekomstige koffiemachine zo goed is en daarmee aansluit op jouw wensen en behoeften. 

Maar om deze reden vinden wij van bestekoffiezetapparaten.nl het ook erg belangrijk om te kijken naar de nadelen. Dit geeft namelijk een eerlijk tegengeluid, zodat jij een goede afweging kan maken om te bepalen of jij deze koffiemachine wil aankopen of niet. 

De voordelen:

 • Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding (vooral de budget varianten).
 • Uitstekende bouwkwaliteit.
 • Cappuccino’s zetten in een handomdraai.
 • Zetgroep uitneembaar.
 • Opties voor zowel budget en luxe koffiezetapparaten
 • Alle koffiebonen zijn mogelijk!

Wat kan beter?

 • Een eerlijk punt is het feit dat de behuizing wat fraaier had gekund.
 • Het opslaan van koffieprofielen bij de basismodellen.

DeLonghi koffiemachine schoonmaken

Wanneer je een De’Longhi koffiemachine wil gaan schoonmaken is het handig om te weten dat je eerst alle verwisselbare onderdelen eruit moet halen. Deze bakjes kan je eenvoudig mee laten draaien in de vaatwasser. Hier hoef je geen extra moeite voor te doen!

Maar een De’Longhi koffiemachine dien je ook intern schoon te maken. Je weet wel, op de plekken die je niet ziet en waar je lastig bij kan komen. Hier gaat erg veel vuil zitten en dit kan weer invloed hebben om de smaak van jouw kopje koffie!

Wanneer jij het beste advies wil op het gebied van schoonmaken, bekijk dan onderstaand filmpje!

DeLonghi koffiemachine ontkalken

Wanneer je jouw De’Longhi koffiemachine wil gaan ontkalken is het goed om te weten dat je goed op moet letten dat je de juist stappen doorloopt. Het ontkalken van jouw koffiezetapparaat is niet ingewikkeld, maar het moet wel goed gebeuren!

Wanneer je deze stappen doorloopt kan het haast niet fout gaan:

 • Verwijder de watertank en haal het waterfilter eruit.
 • Doe 100ml ontkalker in de tank en 1 liter schoonwater. 
 • Druk daarna de ontkalkingsknop voor 3 seconden in. 
 • Zet een grote kom of schaal onder het stoompijpje en draai de knop om. 
 • Zodra de lampjes weer knipperen kan de stoomknop weer omgezet worden. 
 • Leeg de tank en spoel deze goed door. 
 • Plaats de tank terug en geniet van jouw koffie. 

Hoe werkt een De’Longhi koffiezetapparaat?

Hoe werkt een DeLonghi koffiemachines is altijd iets om jezelf af te vragen voordat je deze aan gaat schaffen. Er is normaliter geen eenduidig antwoord op deze vraag doordat er zoveel verschillende soorten De’Longhi koffiezetapparaten zijn. 

Maar wanneer je toch wil weten hoe een De’Longhi koffiezetapparaat werkt is het goed om een onderscheid te maken tussen de volautomatische- en halfautomatische varianten. 

Volautomatische koffiemachine
Deze koffiemachines werken het eenvoudigst. Je vult het bonenreservoir met koffiebonen, daarna het waterreservoir met water, je kiest jouw favoriete kopje koffie uit en met één druk op de knop krijg jij een kopje koffie voorgeschoteld. Dit is eigenlijk bij iedere De’Longhi koffiemachine hetzelfde.

Halfautomatische koffiemachine
Deze variant werkt net even wat anders. Dat komt doordat je zelf meer handelingen dient uit te voeren. Wanneer je precies wil weten hoe deze variant werkt, raden wij jou aan om de pagina over De’Longhi pistonmachines te lezen!

DeLonghi koffiemachines in de aanbieding

Het vinden van een DeLonghi koffiemachine in de aanbieding kan je wat geld besparen. Hier zijn enkele algemene tips die je kunt volgen:

 1. Seizoensverkopen: Veel winkels hebben seizoensgebonden verkopen zoals Black Friday, Cyber Monday, Kerstmis of zomeruitverkoop. Houd deze perioden in de gaten voor mogelijke kortingen.

 2. Nieuwsbrieven: Schrijf je in voor nieuwsbrieven van grote elektronica- of huishoudwinkels. Ze sturen vaak exclusieve aanbiedingen of kortingscodes naar hun abonnees.

 3. Prijsvergelijkingssites: Maak gebruik van prijsvergelijkingssites. Deze sites vergelijken prijzen van verschillende winkels en kunnen je direct naar de goedkoopste aanbieder leiden.

 4. Lokale advertenties: Houd lokale kranten en advertentieplatforms in de gaten. Soms hebben lokale winkels aanbiedingen die niet online worden geadverteerd.

 5. Cashback-acties: Sommige cashback-websites of creditcardmaatschappijen bieden geld terug voor aankopen bij bepaalde winkels. Bekijk of er dergelijke aanbiedingen zijn wanneer je overweegt een koffiemachine te kopen.

 6. Vorige modellen: Wanneer een nieuw model van een koffiemachine uitkomt, worden oudere modellen vaak met korting aangeboden.

 7. Toonzaalmodellen: Soms bieden winkels toonzaalmodellen aan tegen een gereduceerde prijs. Deze machines hebben misschien in de winkel gestaan voor demonstraties, maar zijn over het algemeen nog in goede staat.

 8. Bundelaanbiedingen: Kijk of winkels bundelaanbiedingen hebben waarbij je een koffiemachine samen met andere producten kunt kopen voor een lagere totaalprijs.

 9. Vraag naar kortingen: Wanneer je in een fysieke winkel bent, kan het geen kwaad om te vragen of er lopende promoties of aanstaande verkopen zijn.

 10. Houd de website van De’Longhi in de gaten: Fabrikanten hebben soms exclusieve aanbiedingen of kortingsacties op hun eigen website die je elders niet vindt.

Door alert te blijven en je onderzoek te doen, vergroot je de kans om een goede deal te vinden voor een De’Longhi koffiemachine.

Hoeveel kost een DeLonghi koffiemachine?

Nog meer reden om een DeLonghi koffiemachine te kopen!

Dit is naar onze mening een van de beste vragen die je aan een specialist kan stellen. Waarom jij een De’Longhi koffiemachine zou moeten kopen is omdat jij gelooft in de toegevoegde waarde die deze koffiemachines te bieden hebben. En daarnaast wil je voor een betrouwbaar Italiaans merk gaan. 

De volautomatische koffiemachines van De’Longhi zijn door de jaren heen geperfectioneerd en in alle soorten verkrijgbaar. Hierdoor is ons oordeel ook dat De’Longhi een erg fijn merk is doordat er voor iedere liefhebber wel een geschikte koffiemachine tussen zit. 

Om de vraag ‘waarom een De’Longhi koffiemachine kopen?’ te beantwoorden kunnen wij duidelijk zijn. Je kiest voor Italiaanse klasse, kwaliteit, technologische opties en de mogelijkheid om jouw eigen kopje koffie samen te stellen. 

Veelgestelde vragen

De beste koffiemachine van De’Longhi is na onze mening de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS. Dit is een echte topper onder de koffiezetapparaten.

Bekijk hier de beste volautomatische koffiemachines van het merk DeLonghi!

DeLonghi is zeker een goed merk te noemen. Wist je dat De’Longhi ook een echte Italiaans koffiemachine merk is? 

Het mooie aan De’Longhi koffiemachines is het uitgebreide assortiment en de ruimte keuze tussen de technologische opties. Daarnaast hebben ze ook goede koffiemachines in verschillende prijssegmenten. En dat vinden wij een echt pluspunt aan dit merk!

De levensduur van een koffiemachine is altijd lastig te bepalen. Dit komt doordat er veel verschillende invloeden zijn die uiteindelijk bepalend zijn voor levensduur. 

Denk hierbij aan het aantal kopjes koffie die je zet, hoe goed je hem onderhoud en natuurlijk de juiste dosis geluk die je altijd nodig hebt bij de aanschaf van een koffiemachine. Maar in alle eerlijkheid kan je zeker uitgaan van 3 tot 5 jaar bij een gemiddelde intensief gebruik. 

Een ‘long coffee’ van De’Longhi is eigenlijk een kopje koffie net zoals deze zal smaken bij filterkoffie. Het fijne aan deze optie is dat je eenvoudig lekker kan wisselen met de verschillende soorten koffiemogelijkheden van De’Longhi. 

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
bol.com

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl