De'Longhi Nespresso machine

Ben jij op zoek naar een De’Longhi Nespresso machine? Dan weet je ook dat daar heel veel verschillende soorten van zijn. Denk hierbij aan De’Longhi koffiemachines op basis van bonen, cups of de ouderwetse filterkoffie. Het is ook niet zo gek dat De’Longhi zoveel verschillende koffiemachines heeft. Het bedrijf is namelijk ook marktleider op het gebied van het marktaandeel in volautomatische koffiemachines. De’Longhi bezit namelijk meer dan één derde van het marktaandeel.

Met al deze verschillende soorten koffiemachines is een keuze maken voor een De’Longhi Nespresso machine nou niet bepaald eenvoudig. Daarom hebben wij een aantal koffiemachines voor jou op een rijtje gezet. Deze koffiemachines zijn naar onze mening zeker een goede aankoop.

Welke De’Longhi Nespresso machine past bij jou?

Om een keuze te maken voor onze selectie hebben wij gekeken naar de meest verkochte en best beoordeelde koffiemachines. Zodat jij een evenwichtige keuze kan maken.

DeLonghi-Logo

Inhoud

De’Longhi ECAM23.463.b

De De’Longhi ECAM23 463b is één van de beste in het rijtje van de De’Longhi Nespresso machine. Dit apparaat behoort tot de zogeheten topklasse en is voorzien van een bonenreservoir. Dit betekent ook dat we het hebben over een volautomatische espressomachine.

Maar wat maakt deze koffiemachine nu zo uniek? Nou, qua technologie wordt er gebruik gemaakt van het ‘LatteCrema’ automatische systeem. De naam zegt het al. Het is speciaal ontworpen op de perfecte melkspecialiteiten aan te bieden.

De metalen koffiemolen zorgt voor een ideale en instelbare maalgraad. Daarnaast is deze koffiemachine ook uitgerust met een zogeheten Thermoblocks. Dit zorgt voor een snellere bereiding van uw favoriete koffie. Ook zijn de koffiesterkte, de temperatuur en de waterhoeveelheid handmatig aan te passen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere liefhebber een bijpassende koffiespecialiteit te maken valt.

Het apparaat is eenvoudig te reinigen door de uitneembare zetgroep en het automatische reinigingsprogramma. Wel is het belangrijk om de De’Longhi ECAM23 463 b zelf te ontkalken. Zo houd je jouw koffiemachine in een optimale staat en blijf jij genieten van jouw favoriete koffiespecialiteiten.

De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.B

Wanneer je het over de beste De’Longhi hebt, dan kom je toch al snel uit op de De’Longhi Dinamica 350.55.B. Dat komt niet alleen maar omdat wij er zo’n fan van zijn, maar ook omdat deze koffiemachine in 2021 is verkozen tot de beste De’Longhi koffiemachine van het jaar. 

Maar wat maakt deze koffiemachine nou zo uniek? Deze machine is uitgerust met een dubbel opwarmingsysteem. Hierdoor kan je snel meerdere koffiespecialiteiten achter elkaar bereiden. Het systeem warmt zichzelf namelijk tegelijkertijd op in plaats van na elkaar. 

Daarnaast heeft deze De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.B een uitgebreid koffieprogramme. Je kan namelijk uit tien verschillende koffiespecialiteiten kiezen. Daarnaast zijn deze specialiteiten ook nog eens handmatig aan te passen door het verstellen van de aromasterkte, hoeveelheid water, temperatuur en maaldichtheid. Vergeet niet na het bereiden jouw koffiespecialiteit op de slaan. Dit scheelt je weer wat werk bij je volgende kopje koffie!

Wat ook mooi aan dit model is, is dat hij redelijk stil is. Bij het koffiezetten wordt een geluid gemeten van 68dB. Daarmee is deze koffiemachine ook geschikt op plekken waarbij rust ook noodzaak is. Denk hierbij een een kantoor of een wachtkamer. 

De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B Review

De’Longhi Magnificia ECAM 20.110.B

Doordat De’Longhi een groot aantal koffiemachines heeft zijn de modellen ook onder te verdelen in geschikt voor experts of juist voor beginners. In de categorie beginners hebben we de De’Longhi Magnificia ECAM 20.110.B. Dit model is ook wel het instapmodel van De’Longhi. 

Het voordeel hieraan is dat een instapmodel ook velen malen vaker wordt verkocht. En dat weerspiegelt zich weer in meer beoordelingen! En deze beoordelingen zijn goed. Deze koffiemachine wordt doorgaans met aan 8,5/10 beoordeelt. Een ware topper dus! Met een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino de dag beginnen is eenvoudig te realiseren. Een paar drukken op de knop en jouw koffiespecialiteit staat voor jou klaar.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende keuzes op het gebied van een De’Longhi Nespresso machine. Daarnaast zijn er ook nog een aantal De’Longhi Pistonmachines. Neem hiervoor eens een kijkje op deze pagina.

De’Longhi Nespresso machine ECP35.31

Met de De’Longhi ECP35.31 maak je koffiespecialiteiten in een hand omdraai. Dit model is één van de meest verkochte De’Longhi espressomachines die er op de markt te verkrijgen is. Het is een kleine machine zonder bonenmaler, dus let daar goed op. Je dient hiervoor een externe bonenmaler te kopen! Je raad het al een beetje. 

We hebben het hier dus over een pistonmachine! Ben je benieuwd naar welke pistonmachines De’Longhi heeft kijk dan eens op deze De’Longhi pistonmachine pagina voor meer informatie.

Doordat deze pistonmachine tot de basismachines van De’Longhi behoort gaat hij doorgaans iets wat minder lang mee dan de RVS varianten van de De’Longhi Nespresso machine. Met het stoompijpje die erbij zit kan je eenvoudig je melk opschuimen om ook melkspecialiteiten de bereiden. Heel handig! Ook een leuk detail bij dit model: er zit een warmhoudplaat bij. Je kan dus je kopje koffie alvast voorverwarmen voordat je gaat inschenken. Zo kan je toch wat langer genieten van je warme koffie. 

De’Longhi Nespresso machine Lattissima One

De’Longhi touch koffiemachine, ofwel, De’Longhi Lattissima One is een van de meest verkochte De’Longhi koffiemachines. Het is een stijlvol klein apparaat die eenvoudig in iedere keuken past. Het apparaat straalt op een elegante wijze eenvoud uit. 

De De’Longhi Lattissima One heeft een klein melk- en waterreservoir waardoor die uitermate geschikt is voor een klein huishouden. Het zetten van een één kopskoffie is hierdoor gauw gezet.

Om een kopje koffie te zetten met deze De’Longhi Nespresso machine hoef je maar simpelweg drie keer te klikken. Je hoeft alleen zelf nog een cupje naar keuze toe te voegen. Wil je jouw espresso of lungo uitbreiden met een melkspecialiteit? Dat is ook mogelijk. Het melkreservoir voorziet jou hier eenvoudig van. Wel is het handig om te weten dat de hoeveel melk in het melkreservoir bepaald welke melkspecialiteit jij zet. De De’Longhi zet een cappuccino als je het melkreservoir half vol doet en een latte macchiato als je hem geheel vult.

Op het gebied van onderhoud is de De’Longhi Lattissima One een eitje. Slechts één keer per maand dien je het apparaat de ontkalken. Wel moet je het melkreservoir goed reinigen nadat je hier gebruik van heb gemaakt.