De beste 5 De'Longhi Nespresso machines in 2023

Ben jij op zoek naar een De’Longhi Nespresso machine? Dan weet je ook dat daar heel veel verschillende soorten van zijn. Denk hierbij aan De’Longhi koffiemachines op basis van bonen, cups of de ouderwetse filterkoffie

Het is ook niet zo gek dat De’Longhi zoveel verschillende koffiemachines heeft. Het bedrijf is namelijk ook marktleider op het gebied van het marktaandeel in volautomatische koffiemachines. De’Longhi bezit namelijk meer dan één derde van het marktaandeel.

Met al deze verschillende soorten koffiemachines is een keuze maken voor een De’Longhi Nespresso machine nou niet bepaald eenvoudig. Daarom hebben wij een aantal koffiemachines voor jou op een rijtje gezet. Deze koffiemachines zijn naar onze mening zeker een goede aankoop.

Welke De’Longhi Nespresso machine past bij jou?

Om een keuze te maken voor onze selectie hebben wij gekeken naar de meest verkochte en best beoordeelde koffiemachines. Zodat jij een evenwichtige keuze kan maken.

DeLonghi-Logo

Inhoud

De’Longhi Nespresso machine Gran Lattissima

De De’Longhi Nespresso machine EN650.B Gran Lattissima is één van de beste in het rijtje van de De’Longhi Nespresso machines. Dit apparaat behoort tot de zogeheten topklasse en is voorzien van een melkfunctie. 

Maar wat maakt deze koffiemachine nu zo uniek? Nou, qua technologie wordt er gebruik gemaakt van het ‘LatteCrema’ automatische systeem. De naam zegt het al. Het is speciaal ontworpen op de perfecte melkspecialiteiten aan te bieden.

Het unieke aan deze Nespresso machine die werkt op koffiecups is dat je meerdere koffiespecialiteiten kan bereiden en dus ook meerdere koffie programma’s kan selecteren. En daarmee onderscheid deze Nespresso machine zich echt van de andere cupmachines. 

De koffiemachine is eenvoudig te reinigen door de uitneembare zetgroep en het automatische reinigingsprogramma. Wel is het belangrijk om de De’Longhi Nespresso machine EN650.B Gran Lattissima zelf te ontkalken. Zo houd je jouw koffiemachine in een optimale staat en blijf jij genieten van jouw favoriete koffiespecialiteiten.

De'Longhi Nespresso EN650.B Gran Lattissima

De’Longhi Nespresso machine Lattissima Pro 

Wanneer je het over de beste De’Longhi hebt, dan kom je toch al snel uit op de Nespresso De’Longhi Lattissima Pro EN750.MB. Dat komt niet alleen maar omdat wij er zo’n fan van zijn, maar ook omdat deze koffiemachine in 2021 is verkozen tot de beste De’Longhi koffiemachine van het jaar. 

Maar wat maakt deze koffiemachine nou zo uniek? Deze machine is uitgerust met een dubbel opwarmingsysteem. Hierdoor kan je snel meerdere koffiespecialiteiten achter elkaar bereiden. Het systeem warmt zichzelf namelijk tegelijkertijd op in plaats van na elkaar. 

Daarnaast heeft deze Nespresso De’Longhi Lattissima Pro EN750.MB een uitgebreid koffieprogramma en dat is best uniek voor een koffiemachine die werkt op koffiecups. Je kan namelijk uit 5 verschillende koffiespecialiteiten kiezen.

Wat ook mooi aan dit model is, is dat hij redelijk stil is. Bij het koffiezetten wordt een geluid gemeten van 68dB. Daarmee is deze koffiemachine ook geschikt op plekken waarbij rust ook noodzaak is. Denk hierbij een een kantoor of een wachtkamer. 

Nespresso DeLonghi Lattissima Pro EN750.MB

Review: De'Longhi Lattissima Pro EN750.MB

De’Longhi Nespresso machine Lattissima EN520

Doordat De’Longhi een groot aantal koffiemachines heeft zijn de modellen ook onder te verdelen in geschikt voor experts of juist voor beginners. In de categorie luxe hebben we de De’Longhi Nespresso machine Lattissima EN520. 

Het voordeel hieraan is dat een luxe model ook minder vaak wordt verkocht. En dat zorgt er dan weer voor dat je niet zo snel bij je vrienden en familie dezelfde De’Longhi Nespresso machine aantreft. En dat vinden wij dan weer een pluspunt. 

Wel vinden we het altijd fijn wanneer een Nespresso machine ook niet te weinig wordt verkocht aangezien je dan met een gebrek een recensies zit. Dat de De’Longhi Nespresso machine Lattissima EN520 een goede keuze is zie je terug in de beoordelingen. En deze beoordelingen zijn goed. Deze koffiemachine wordt doorgaans met aan 4,8/5 beoordeeld. 

Een ware topper dus! Met een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino de dag beginnen is eenvoudig te realiseren. Een paar drukken op de knop en jouw koffiespecialiteit staat voor jou klaar.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende keuzes op het gebied van een De’Longhi Nespresso machine. Daarnaast zijn er ook nog een aantal De’Longhi Pistonmachines. Neem hiervoor eens een kijkje op deze pagina.

Nespresso De'Longhi Lattissima+ EN520

De’Longhi Nespresso machine Lattissima One

De’Longhi touch koffiemachine, ofwel, De’Longhi Lattissima One is een van de meest verkochte De’Longhi koffiemachines. Het is een stijlvol klein apparaat die eenvoudig in iedere keuken past. Het apparaat straalt op een elegante wijze eenvoud uit. 

De De’Longhi Lattissima One heeft een klein melk- en waterreservoir waardoor die uitermate geschikt is voor een klein huishouden. Het zetten van een één kopskoffie is hierdoor gauw gezet.

Om een kopje koffie te zetten met deze De’Longhi Nespresso machine hoef je maar simpelweg drie keer te klikken. Je hoeft alleen zelf nog een cupje naar keuze toe te voegen. Wil je jouw espresso of lungo uitbreiden met een melkspecialiteit? 

Dat is ook mogelijk. Het melkreservoir voorziet jou hier eenvoudig van. Wel is het handig om te weten dat de hoeveel melk in het melkreservoir bepaald welke melkspecialiteit jij zet. De De’Longhi zet een cappuccino als je het melkreservoir half vol doet en een latte macchiato als je hem geheel vult.

Op het gebied van onderhoud is de De’Longhi Lattissima One een eitje. Slechts één keer per maand dien je het apparaat de ontkalken. Wel moet je het melkreservoir goed reinigen nadat je hier gebruik van heb gemaakt.

De'Longhi Lattissima Touch

Waarom kiezen voor een Nespresso machine?

Wanneer je kiest voor een Nespresso machine maak je een bewuste keuze. Je kiest namelijk voor gemak, want daar staat een Nespresso machine nou eenmaal voor. Het fijne aan deze koffiemachine is het feit dat je met een koffiecup binnen een halve minuut een kopje koffie kan zetten. 

Om toch wat meer te genieten van je kopje koffie en ook om variatie in jouw koffie drinkgedrag aan te brengen is de keuze voor een De’Longhi Nespresso machine een uitstekende keuze. Dit komt doordat deze koffiemachines net even wat uitgebreider zijn dan zijn soort genoten.

Met een De’Longhi Nespresso machine kan jij meerdere koffiespecialiteiten zetten waaronder ook de melkspecialiteiten zoals de cappuccino, flat white of koffie verkeerd. De Nespresso machines zijn veelal uitgerust met een melkreservoir waardoor je eenvoudig de melk weer koud kan zetten. Ook scheelt dit een hoop schoonmaak werk!

De’Longhi Nespresso machine resetten

Wanneer je op zoek bent naar de informatie hoe je een De’Longhi Nespresso machine moet resetten dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze koffiemachines reset je namelijk om dezelfde manier als de Nespresso koffiemachines. Druk op de onderstaande knop en lees hoe je dit doet!

Veelgestelde vragen

Een De’Longhi Nespresso machine heb je al voor zo’n €200/250. Er zijn ook enkele Nespresso machines die duurder zijn, maar dan koop je ook een Nespresso machine met meer technologische opties. 

De levensduur van een De’Longhi Nespresso machine hangt af van meerdere aspecten zo heeft het aantal zetbeurten directe invloed, het onderhoud dat wordt gepleegd en de kwaliteit die je koopt, maar dat zit bij De’Longhi wel goed. Ga bij een Nespresso machine met een gemiddeld verbruik uit van 3 tot 6 jaar!

Naar onze mening is de beste Nespresso machine de De’Longhi Nespresso EN.650.B. Waarom? Dat lees je op deze pagina!