Jura E6 Platina kopen?

De Jura E6 Platina is een volautomatische espressomachine die is gemaakt om een ieder te voorzien in eenvoud. De koffiemachine is ontworpen om van koffiebonen de lekkerste koffie te maken. Door de verschillende technieken waarmee de Jura koffiemachines uitblinkers zijn binnen de koffiemarkt. 

De JURA E6 Platina is een van de goedkopere JURA koffiezetapparaten uit de serie 2020 op de markt. Ondanks de lagere prijs heb je keuze uit 11 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, temperatuur en hoeveelheid eenvoudig zelf kan bepalen. Zo is er door middel van de eenvoudige bediening de keuze uit de traditionele koffie, espresso, doppio en je kan er zelfs een cappuccino mee maken. Dit komt door de handige melkopschuimfunctie die jouw kopje koffie omtovert tot een heerlijke cappuccino.

Inhoud

Maar waarom dan de Jura E6 Platina?

De Jura E6 Platina koffiemachine is geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Het eenvoudige bedieningspaneel zorgt ervoor dat je met een paar klikken op de knop een kopje koffie zet. Voordat je wellicht de keuze maakt om over te gaan op het aanschaffen van deze Jura E6 is het belangrijk om te weten dat:

  • Het betreft een volautomatische espressomachine.
  • De koffiemachine heeft een hoogte van 44,4cm, een breedte van 28cm en een diepte van 34,6cm. 
  • Weinig onderhoud door het geïntegreerde waterfilter!
  • 25 maanden garantie bij aankoop
  • Bonenreservoir van 280 gram.
Wanneer je kijkt naar het bonenreservoir is dit niet de alle grootste, maar naar onze mening is het zeker groot genoeg. Je kan de Jura E6 Platina daarom ook gebruiken op kantoor waar vaak meerdere kopjes koffie achter elkaar gezet worden. Met de Jura E6 Platina hoef je niet om de paar kopjes koffie weer het reservoir aan te vullen. En dat is wel zo handig natuurlijk. 

Jura E6 kopen?

Jura bestekoffiezetapparaten

JURA E6 Review:

Ben je toch wat visueler ingesteld zoals de meeste? Kijk dan ook eens naar onderstaand filmpje. Hierin wordt nogmaals haarfijn uitgelegd waarom de JURA E6 Platina een top koffiemachine is. 

Welke koffiebonen voor Jura E6?

Met deze prachtige en kwalitatieve Jura haalt u een intelligente koffiemachine in huis. Alle aroma’s van de bonen komen volledig tot hun recht door het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (P.E.P). Waardoor u simpelweg zo eenvoudig mogelijk kan genieten van een kopje verse koffie. 

Ondanks dat de intelligente technologie in een Jura koffiemachine voor het optimale resultaat van jouw koffiebonen zorgt is het altijd handig om te weten welke koffiebonen er voor een Jura koffiemachine worden aangeraden. 

Om deze redenen vinden wij het een goed idee om jou hiermee op weg te helpen! Wij raden het allereerst aan om goede krachtige koffiebonen te kopen. Mits je daarvan houdt natuurlijk!

Douwe Egberts koffiebonen

Soolong koffiebonen

Verschillende JURA koffiemachines

Wanneer je op zoek bent naar een JURA koffiemachine weet je dat er veel mogelijkheden zijn. Zelf vinden wij het nog wel interessant om de JURA A1 uit te lichten. Dit model lijkt op de JURA E6 Platina, maar is dan toch wat compacter en minder uitgebreid. 

De reden dat we dit model graag benoemen is dat, ondanks het een iets wat slankere versie betreft, je dit ook merk in de aankoopprijs. En de prijs is natuurlijk ook een belangrijke factor in de overweging van het aanschaffen van een nieuwe koffiemachine. De JURA A1 kan je namelijk aan kopen voor een bedrag van €499. En dat scheelt aanzienlijk. Wil je meer weten over dit model? Kijk dan ook eens op onze pagina over de JURA A1

Ben je ook op zoek naar een leuke manier om jouw kopjes koffie en/of espresso’s op te dienen. Ga dan eens voor nieuwe espresso kopjes. Wij hebben er een aantal met elkaar vergeleken op de pagina van de Italiaanse espresso kopjes.